2018/2019 Parking Funds


2018/2019

E&G Parkhaus Fonds Europe

Europese acquisties gestart

Dekfordt verwierf in samenwerking met HIG de eerste parkeergaragevastgoed-belegging voor het E&G Parkhaus Fonds Europe in Rijswijk in samenwerking met Q-Park. Diverse bestaande, nieuwbouw parkeergarages en buitenlandse acquisities zijn in een afrondende fase. Thomas Pohle, managing director van White Label RAP en zijn team versterken het acquisitieteam voor de acquisities in Finland, Duitsland, Oostenrijk en de Oost-Europese landen.

Parkhaus Hoornwijck

Parking Fund VII

Winnende tender bij aankoop winkelcentrum en parkeergarage Den Bosch Arena

Samen met een belegger voor het winkelcentrum Den Bosch Arena won HIG in samenwerking met Dekfordt de tender waarmee zij de ondergelegen parkeergarage verworven voor Parking Fund VII. Door het teamwork in een vroeg stadium van het traject brachten de samenwerkende partners een succesvol bod uit. Dekfordts expertise en ervaring met dit type tenders droeg bij aan de spoedige en zorgvuldige afloop van het biedingsproces

Arena parkeergarage QPark

Parkeer Vastgoedfonds Amsterdam Bos en Lommerplantsoen

Aankoop van een nieuwbouw parkeerterrein van ontwikkelaar / woningcorporatie

Dekfordt kocht het parkeerterrein Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam van BLP1, een samenwerking van ontwikkelaar AM en woningcorporatie Stadgenoot. Dekfordt begeleidde de voorbereiding, aankoop en de plaatsing voor een private placement. Dekfordt contracteerde daarnaast de exploitant voor het 168 plekken tellende terrein en managet het fonds.